Barcelona Reseguide

Välkommen till vår alldeles egna Barcelona-reseguide med massor av tips om sevärdheter och roliga aktiviteter! Barcelona är en charmig stad med puls, shopping, stränder, kultur och ett livligt nattliv, Barcelona har mycket att göra och de flesta gillar verkligen staden. Ta en promenad längs populära Las Ramblas och njut av liv och rörelse, eller sitt på uteplatsen med en kopp kaffe och se alla passera förbi. En eftermiddag måste gå förlorad i de medeltida gränderna i de gotiska kvarteren, fulla av små butiker, pittoreska restauranger och mysiga barer.

Se de viktigaste sevärdheterna i Barcelona på denna liten grupptur på upp till 8 personer, som täcker många av höjdpunkterna i den katalanska huvudstaden. Tour Passeig de Gracia, en elegant boulevard med många modernistiska byggnader som La Pedrera och Casa Batlló, utforska sedan Antoni Gaudís Park Güell och Sagrada Familia. Du kommer också att utforska Barcelonas otroliga historia i Barcelonas gotiska kvarter innan du tar in den hisnande utsikten över staden från toppen av Montjüic. Upphämtning och avlämning från hotell eller lägenhet ingår.

Barcelona är en storstad med en riktigt härlig puls av Medelhavet. Här lever miljontals människor sina dagliga liv i en av de vackraste miljöerna i världen. Barcelona har nattliv, restauranger, barer och folkliv. Men det har också kultur, arkitektur, butiker, musik och fotboll. Lägg sedan till vackra stränder, gröna parker, hemliga oaser och framför allt solsken och behagliga temperaturer.

Barcelona har funnits på den gastronomiska kartan i flera år, och det katalanska köket anses idag vara den mest intressanta maten i Spanien. Detta är en stad som välkomnar varje finsmakare med öppna armar. Det finns flera unika restauranger där du kan smaka på de mest speciella rätterna, priset är cirka 36-60 EUR/person. Det katalanska köket är varierat och spännande. Dessa ingredienser innehåller medelhavsodlade grönsaker som tomater, auberginer, paprika, kronärtskockor och vitlök. Mixat med kött, fisk och vegetarisk mat på ett hälsosamt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait